خواص دارچین
نوشته شده توسط : ...

 

تمام مواردی که باید در مورد دارچین و خواص آن بدانید را در ادامه ببینید

 

درختچه دارچین درختی است کوچک، همیشه سبز، به ارتفاع 5 تا 7 متر که از تمام قسمت های آن بویی مطبوع استشمام می شود. این گیاه دارای خواص دارویی و درمانی بسیار زیادی دارد که در ادامه میخوانید.

دارچین (نام علمی: Cinnamomum verum) درختچه ای است از راسته لورالس (Laurales) تیره برگ بوها (Lauraceae) از جنس دارچین ها (Cinnamomum). گلهای آن در فاصله ماههای بهمن تا اوایل فروردین ظاهر می شود. برگ این درخت سبز سیر و دارای گلهایی به رنگ سفید است. دارچین بومی سری لانکا و جنوب هند است و پوست درختچه آن بعنوان ادویه بکار میرود. در قرون وسطی دارچین برای درمان سرفه، ورم مفاصل و گلودرد استفاده می شد. تحقیقات جدید نیز بر خواص و فواید پزشکی دارچین تاکید دارند. 

بعد از دوسال که از کاشت درخت گذشت آنرا از نزدیک زمین قطع کرده و در سال آینده شاخه هائی را که از کناره تنه اصلی رشد کرده بریده و پوسته آنرا خارج کرده و بلافاصله خشک میکنند و سپس در قطعات ریز بریده و فروخته میشود. در مورد نوع دارچین چینی از پوست بیرونی استفاده میشود.

تاریخچه

باتوجه به گستردگی جغرافیائی گونه های مختلف دارچین سابقه پیدایش و نامگذاری آنها نیز متفاوت است. سابقه مصرف و شناسائی آن به مصر باستان و به حدود دوهزار سال قبل از میلاد برمیگردد. اما آنچه که در تاریخ به دارچین چینی مشهور شده در حقیقت نوعی از دارچین بنام Cinnamon Aromaticum یا Cassia است که بومی چین بوده و بصورت درخت 20 ال 30 متری است که از پوست درخت بعنوان دارچین استفاده میشود. در قسمت های مختلف تورات نیز به مصرف آن توسط موسی پیامبر هم بعنوان غذا و هم برای بوی خوش اشاره شده است. درنوشته های هرودوت نیز از دارچین بعنوان «چاشنی گرانبها» یاد شده است. ورود دارچین به اروپا از دو طریق بندر اسکندریه در مصر و نیز از طریق بازرگانان پرتغالی در قرن 15 و 16 میلادی بوده است.

انواع دارچین

 C. aromaticum یا دارچین چینی که پوست آن نازک ولی سخت است ولی عطر و طعم آن تند تر از انواع دیگر است.

 C. burmannii یا دارچین اندونزی.

 C. loureiroi یا دارچین ویتنامی

  Cinnamomum verum یا دارچین اصل یا دارچین سیلانی که پوست داخلی آن مصرف دارد و لطیف و نرم است.

دارچین ، خواص دارچین و عسل ، گیاه دارویی

انواع دارچین _دارچین چینی

 

دارچین ، گیاه دارویی ، دارچین کاهش وزن

انواع دارچین _دارچین خشک شده و آسیاب شده

 

دارچین سیلانی و اندونزی ، دارچین کاهش وزن ، دارچین

دارچین سیلانی چپ ، دارچین اندونزی راست

 

اسانس دارچین

اسانس دارچین ، دارچین ، خواص دارچین و عسل

اسانس دارچین

در هر صد گرم پودر دارچین:

    آب 10 گرم

    پروتئین 4 گرم

    چربی 1٫2 گرم

    قند 2٫2 گرم

    انرژی 247 کیلوکالری

    کلسیم 1 گرم

موارد مصرف

دارچین در بیشتر کشورها به عنوان ادویه، چاشنی غذا و شیرینی ها مصرف می شود. در ایران کاربرد زیادی در قنادی ها به صورت عصاره، اسانس و گَرد دارد. گَرد ِ دارچین در تزئین شُله زرد و هلیم به ویژه غذای نذری استفاده می شود.

میزان مصرف

بعضی از محققان مصرف روزانه 2 تا 4 گرم پودر دارچین را توصیه می نمایند و بعضی دیگر معتقدند این مقدار باید بین 1 تا 6 گرم دارچین باشد، با اینحال توجه داشته باشید مصرف بیش از اندازه دارچین می تواند مسموم کننده باشد. 

خواص و فواید پزشکی دارچین

برطبق تحقیقات جدید ثبت شده در کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحده آمریکا، دارچین برای درمان گرفتگی عضلات، استفراغ، اسهال، عفونت، سرماخوردگی، بی اشتهایی و اختلال نعوظ استفاده می شود. همچنین به گفته مرکز دیابت انگلستان، دارچین می تواند قندخون را در افراد مبتلا به دیابت نوع 1 و 2 کاهش دهد، هرچند که تحقیقات بیشتری برای اثبات این ادعا نیاز است. سایر موارد عبارتست از:

   عفونت های قارچی. برطبق انستیتوی ملی سلامت آمریکا، سینامالدئید (یک ماده شیمیایی موجود در دارچین سنا) می تواند در مقابله با عفونت های باکتریایی و قارچی کمک کند.

   دیابت. دارچین می تواند سطح قند و چربی را در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 بهبود بخشد. محققان معتقدند مصرف روزانه 6 گرم دارچین می تواند به  کاهش گلوکوز سرمی، تری گلیسیرید و کلسترول خون در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 کمک نماید. وجود دارچین در رژیم غذایی افراد دیابتی می تواند به کاهش اثرات جانبی دیابت و بیماریهای قلبی کمک نماید.

    بیماری آلزایمر. برطبق تحقیقات جدید، مواد موجود در دارچین می تواند از ابتلا به بیماری آلزایمر پیشگیری کرده و یا سرعت پیشرفت این بیماری را کم نماید.

    اچ آی وی. تحقیقات جدید نشان می دهد که دارچین می تواند بصورت بلقوه برضد ویروس اچ آی وی، مفید باشد. کاراترین نوع دارچین بر علیه ویروس اچ آی وی 1 و 2 نوع چینی (سنا) آن می باشد.

    بیماری ام اس (Multiple Sclerosis). دارچین می تواند پیشرفت بیماری ام اس را کاهش داده و بجای بعضی از داروهای گران قیمت که برای این بیماری استفاده می شوند، مصرف شود.

    کاهش اثرات منفی غذاهای پرچرب. رژیم غذایی پر دارچین می تواند اثرات منفی خوراکیهای پرچربی را کاهش دهد.

میزان مصرف توصیه شده آن

بعضی از محققان مصرف روزانه 2 تا 4 گرم پودر دارچین را توصیه می نمایند و بعضی دیگر معتقدند این مقدار باید بین 1 تا 6 گرم دارچین باشد، با اینحال توجه داشته باشید مصرف بیش از اندازه دارچین می تواند مسموم کننده باشد. 

ارزش غذایی دارچین

بر طبق دپارتمان کشاورزی ایالات متحده، 10 گرم دارچین حاوی:

    24.7 کیلوکالری انرژی

    0.12 گرم چربی

    8.06 گرم کربوهیدرات

    0.4 گرم پروتئین می باشد.

 

خواص دارچین ، دارچین ، خواص دارچین و عسل

خطرات و عوارض احتمالی دارچین

 

خطرات و عوارض جانبی دارچین

    عوارض جانبی. معمولا دارچین اثرات جانبی خاصی ندارد. مصرف دارچین در بعضی از افراد باعث واکنش های آلرژیکی می شود. همچنین مالیدن دارچین برروی پوست می تواند باعث سرخی و التهاب پوست شود.

    خطرات دارچین. مصرف بیش از حد دارچین سنا (چینی) ممکن است، برای همه بخصوص افرادیکه مشکلات کبدی دارند، مسموم کننده باشد. از آنجاییکه دارچین قندخون را کاهش می دهد، افراد دیابتی که دارو مصرف می کنند ممکن است دچار افت شدید قند خون شوند. افرادیکه مبتلا به سرطان های هورمونی از جمله سرطان پستان هستند، نباید دارچین مصرف کنند. از آنجاییکه تحقیقات زیادی در مورد خطرات دارچین وجود ندارد، این ماده غذایی برای کودکان و زنان شیرده توصیه نمی شود. دارچین در بعضی از افراد خطر آسیب های کبدی را افزایش می دهد.

    تداخلات دارویی. دارچین ممکن است با داروهای آنتی بیوتیک، دیابت، رقیق کننده خون، داروهای قلبی و بعضی دیگر از داروها تداخل داشته باشد، در اینباره با پزشک خود مشورت نمایید.

دارچین یکی از مواد غذایی و چاشنی های قدیمی و معروف است که به دلیل طعم و عطر مطبوعش، در غذاهای ما ایرانی ها نیز بسیار استفاده می شود اما این ماده غذایی علاوه بر طعم و عطر، خواص زیاد دیگری هم دارد و به همین دلیل برای درمان بسیاری از مشکلات و اختلالات جسمی به کار برده می شود.

این ماده غذایی سرشار از مواد معدنی مورد نیاز بدن از جمله منگنز، آهن و کلسیم و همچنین فیبر می باشد. در ادامه به 12 مورد از این خواص اشاره می کنیم:

1- دارچین و پیشگیری از آلزایمر

دارچین فعالیت مغز را افزایش می دهد، از این رو برای تقویت این عضو می توان از آن استفاده کرد. با داشتن این خاصیت، خوردن دارچین به منظور از بین بردن فشارهای عصبی و پیشگیری در مورد از دست دادن حافظه کارساز است.

پزشکان به تازگی دریافته اند که نوعی ترکیب موجود در چوب دارچین موسوم به «CEppt» می تواند کلید اصلی پیشگیری از آلزایمر باشد.

دکتر مایکل اووادیا با انتشار مقاله جدیدی در مجله «پلوس وان» خاطرنشان کرد: ترکیب CEppt از چوب دارچین گرفته شده و تأثیر آن روی موش های آزمایشگاهی و مگس های میوه مورد آزمایش قرار گرفت. پس از 4 ماه متخصصان متوجه شدند که سرعت رشد بیماری آلزایمر در این جانوران به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کرد. همچنین سطح فعالیت و طول عمر این حیوانات با گروه کنترل که سالم بودند مقایسه شد.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، پزشکان تاکید کردند این یافته بسیار جالب توجه است چون این ترکیب نه تنها نقش بازدارنده در برابر بیماری آلزایمر دارد بلکه یک ماده طبیعی و بدون عوارض جانبی است که تقریباً تمام افراد می توانند از مزایای آن بهره مند شوند و هزاران سال است که انسان ها در موارد پزشکی متعدد از آن استفاده می کنند.

2- استفاده از دارچین برای جلوگیری از کپک زدگی

دارچین که در بسیاری از نان ها و شیرینی ها به عنوان ادویه استفاده می شود به عنوان ماده ضدکپک در بسته بندی مواد غذایی استفاده خواهد شد. با وجود شیرینی و عطر موجود در این ماده، دارچین می تواند عامل نابودی میکروب ها شود. این ماده در مصر باستان در مومیایی کردن مورد استفاده قرار می گرفته است.

با توجه به این خصوصیت، محققان اسپانیایی از قابلیت ضد میکروبی دارچین برای تولید نوعی بسته بندی ضد کپک استفاده کرده اند. آن ها اعلام کردند بر اساس آزمایش های به عمل آمده، کاغذی که دارای 6 درصد از روغن دارچین باشد تا 96 درصد از گسترش کپک در سطح نانی که از قبل دچار کپک زدگی شده بود، جلوگیری کرده و می تواند تازگی نان را تا 10 روز حفظ کند.

دارچین فعالیت مغز را افزایش می دهد، از این رو برای تقویت این عضو می توان

از آن استفاده کرد. با داشتن این خاصیت، خوردن دارچین به منظور از بین بردن فشارهای عصبی و پیشگیری در مورد از دست دادن حافظه کارساز است

محققان دانشگاه زاراگوزا اعلام کردند پوشش های پلاستیکی دارچین دار هم اکنون مورد استفاده تجاری قرار گرفته و می تواند در حفظ و تازگی میوه ها، سبزیجات و گوشت نیز موثر باشد. بر اساس گزارش نیویورک تایمز، گاهی استفاده از این پوشش ها باعث انتقال عطر دارچین به مواد غذایی می شود. همچنین استفاده مستقیم از این ماده برای حفظ مواد غذایی به دلیلی عدم آزادسازی مواد حفاظتی آن زیاد تأثیرگذار نخواهد بود.

3- درمان برفک دهان با عصاره دارچین

نتایج تحقیق انجام شده در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نشان داده است عصاره آبی دارچین روی قارچ کاندیدا آلبیکنس اثر درمانی دارد. این پایان نامه به وسیله فاطمه جسمانی و راهنمایی دکتر حمیدرضا مقیمی و دکتر حسین وحیدی از اعضای هیات علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی انجام شده است. قارچ کاندیدا آلبیکنس بیماری برفک دهان را تولید می کند که در این تحقیقات، روش نهایی در عصاره گیری روشی مرکب از خیساندن و هضم کردن با استفاده از نسبت 4 به 1 آب و گلیسیرین به صورت حلال انتخاب شد. نگهداری این عصاره به مدت 24 ساعت و بیشتر در دمای آزمایشگاه و یخچال تولید رسوب می کند، اما این رسوب از اثر ضدقارچی عصاره نمی کاهد. این دهان شویه اثری کاملاً مشابه عصاره دارد و از بو و طعم ملایم دارچین برخوردار است. نتایج این تحقیق نشان می دهند عصاره آبی دارچین اثر ضدقارچی دارد.

4- تسهیل گردش خون

دارچین جریان خون را تسهیل می کند. جریان خون مناسب نیز باعث اکسیژن رسانی مناسب به سلول های بدن می شود. دارچین ناخالصی های خون را نیز برطرف می سازد.

5- درمان عفونت ها

به دلیل خاصیت ضدقارچ، ضدباکتری، ضدویروس و ضدعفونی بودن دارچین، این ماده در مورد التیام عفونت های خارجی و داخلی بدن موثر است.

6- التیام بخشی

دارچین با داشتن خاصیت التیام بخشی برای متوقف کردن خونریزی استفاده می شود و به دلیل این خاصیت، در کوتاه کردن دوره درمان و بهبود بیماران کارساز است.

 7- درمان درد

 یکی دیگر از فواید دارچین خاصیت ضدالتهابی آن است. این ماده مفید، گرفتگی عضلات را از بین برده و درد ناشی از آن را نیز تسکین می بخشد، همین طور برای بهبود و آرام کردن سردردهایی که به دلیل سرماخوردگی ایجاد می شود نیز می توان از دارچین استفاده کرد.

 دارچین با کمک به افزایش صحت و سلامت روده، ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش می دهد

 8- ضد دیابت

 دارچین این قابلیت را دارد که میزان قند خون را کنترل کند؛ از این رو برای افرادی که مبتلا به دیابت هستند، دارچین ماده ای مفید است، چرا که به آن ها کمک می کند تا مقدار کمتری انسولین مصرف کنند. تحقیقات نشان می دهد که دارچین به ویژه برای بیمارانی که از دیابت نوع 2 رنج می برند بسیار مفید خواهد بود.

  9- محافظ قلب

 کلسیم و فیبر موجود در دارچین، بدن را در مقابل بیماری های قلبی محافظت می کند. از این رو افزودن مقدار کمی دارچین به غذا برای افرادی که از ناراحتی های قلبی و فشارخون بالا رنج می برند، مفید خواهد بود.

  10- دوست روده

 دارچین با کمک به افزایش صحت و سلامت روده، ریسک ابتلا به سرطان روده را کاهش می دهد.

 نکته:

البته با وجود این همه سود و فایده مصرف زیاد و بیش از حد آن نیز می تواند مشکلاتی را برای شما فراهم آورد. پس بهتر است که برای سود بردن از آن به میزان کافی و متعادل استفاده کنیم.

خواص عسل و دارچین :

1.مخلوطی از عسل و پودر دارچین را تهیه کنید و به جای مربا روی نان قرار دهید و به طور منظم در وعده صبحانه صرف کنید.این روش در کاهش کلسترول،جلوگیری از بروز حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت ضربان قلب موثر است.بیماران مبتلا به حمله قلبی نیز با مصرف روزانه این مخلوط از حمله قلبی بعدی درامان خواهند بود.بررسی روی سالمندان در آمریکا و کانادا نشان داده است،با بالا رفتن سن شاهرگ های حیاتی و سیاهرگ ها خاصیت انعطاف پذیری خود را از دست می دهد.عسل و دارچین به شاهرگ ها و سیاهرگ ها قدرتی تازه میبخشد.

دارچین و عسل ، دارچین ، خواص دارچین و عسل

فواید بینظیر دارچین و عسل

 

٢ . از بین بردن اثر خارش نیش های حشرات :

مخلوطی از یک سهم عسل، ٢ سهم آب ولرم و یک قاشق چای خوری پودر دارچین را روی قسمتی از بدن که احساس خارش می کنید،قرار دهید خارش و درد در عرض یک یا ٢ دقیقه فروکش خواهد کرد.

٣ . درمان التهاب مفصل(آرتریت):

روزانه،یک وعده صبح و یک وعده شب،مخلوطی از یک فنجان آب گرم، ٢ قاشق چای خوری عسل و یک قاشق چای خوری پودر دارچین مصرف شود.این مخلوط معجزه گر در صورت مصرف به طور منظم آرتریت های مزمن را نیز درمان می کند.بررسی های اخیر روی ٢٠٠ بیماری که قبل از صرف صبحانه از این مخلوط استفاده کردند نشان داد، ٧٣ نفر از آنان در عرض یک هفته کاملا از درد رهایی پیدا کردند و پس از یک ماه بیشتر افرادی که قادر به راه رفتن یا حرکت نبودند،بدون احساس هیچ دردی توانایی راه رفتن و تحرک خود را به دست آوردند.

 ٤ . جلوگیری از ریزش مو:

قبل از دوش گرفتن مخلوطی از مقداری روغن زیتون داغ،یک قاشق چای خوری عسل و یک قاشق پودر دارچین را به مدت ٥ تا ١٥ دقیقه روی سر قرار دهید و سپس آن را بشویید.

٥ . از بین بردن عفونت مثانه:

٢ قاشق غذاخوری عسل به همراه یک قاشق چای خوری پودر دارچین را با مقداری آب ولرم حل کنید و آن را بنوشید.این روش باعث می شود که میکروب های مثانه از بین برود.

٦ . درمان درد دندان:

مخلوطی از یک قاشق چای خوری پودر دارچین و ٥ قاشق چای خوری عسل تهیه کنید و روی دندان خراب بمالید.این عمل را ٣ بار در روز تکرار کنید تا درد تسکین یابد.

 ٧ . کاهش کلسترول:

٢ قاشق غذاخوری عسل را با ٣ قاشق چای خوری پودر دارچین در یک لیوان چای حل کنید و بنوشید.این کار میزان کلسترول خون را طی ٢ ساعت به ١٠ درصد کاهش می دهد.

٨ . درمان سرماخوردگی:

به مدت ٣ روز از مخلوط یک قاشق غذاخوری عسل با یک چهارم قاشق چای خوری پودر دارچین استفاده کنید.این روش برای درمان سرفه مزمن و سرماخوردگی و سینوزیت به کار می رود.

٩ . درمان ناباروری:

برای برطرف کردن این مشکل،به مردان توصیه می شود ٢ قاشق غذاخوری عسل را قبل از خواب میل کنند.در کشورهای چین،ژاپن و خاوردور که با مشکل ناباروری مواجه اند،در طول روز مخلوطی از مقداری پودر دارچین و یک دوم قاشق چای خوری عسل را به طور مرتب روی لثه و داخل دهان خود قرار می دهند تا مخلوط حاصل از طریق بزاق وارد بدن شود.زوجی که مدت ١٤ سال بچه دار نمی شدند با شروع مصرف عسل و دارچین پس از مدت کوتاهی صاحب دوقلو شدند. 

10 . برطرف کردن سوء هاضمه:

قبل از هر وعده غذا،پودر دارچین را روی ٢ قاشق غذاخوری عسل بریزید و میل کنید تا از ترشح اضافی اسید معده رهایی پیدا کنید زیرا این مخلوط غذاهای سنگین را به راحتی هضم میکند.

11 . جلوگیری از آنفلوآنزا:

دانشمندی در اسپانیا ثابت کرده که مخلوط عسل و دارچین دارای مواد مفید طبیعی است که از میکروب های آنفلوآنزا و سرماخوردگی جلوگیری به عمل می آورد .

١2 . افزایش طول عمر:

مصرف دائم و مرتب عسل و پودر دارچین مانع پیری زودرس می شود.مخلوطی از ٤ قاشق چای خوری عسل،یک قاشق چای خوری پودر دارچین و ٣ فنجان آب گرم را با هم بجوشانید.سپس مخلوط به دست آمده را ٣ الی ٤ بار در روز به مقدار یک چهارم فنجان میل کنید.این مخلوط علاوه بر طراوت بخشیدن و نرم نگه داشتن پوست از پیری زودرس نیز جلوگیری می کند.

١3 .برطرف کردن جوش صورت:

قبل از خواب مخلوط ٣ قاشق غذاخوری عسل و ١ قاشق چای خوری دارچین را روی جوش ها قرار دهید و روز بعد با آب ولرم بشویید.تکرار روزانه این کار به مدت ٢ هفته،جوش ها را از بین می برد.

١4 . درمان عفونت های پوستی:

قرار دادن مخلوطی به مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین روی قسمت های مختلف پوست، عفونت های پوستی و اگزما را نیز درمان می کند.

١5 . درمان سرطان:

تحقیقات جدید انجام گرفته در ژاپن و استرالیا نشان داده،سرطان های پیشرفته معده و استخوان به طور موفقیت آمیزی درمان شده است.بیماران مبتلا به این سرطان ها ٣ بار در روز و به مدت ٣ ماه یک قاشق غذاخوری عسل و یک قاشق چای خوری دارچین را مخلوط و مصرف می کنند.

١6 . از بین بردن خستگی مفرط:

مصرف نصف قاشق غذاخوری عسل و مقداری پودر دارچین در یک لیوان آب اول صبح و بعد از ظهر که بدن با افت نشاط روبه رو است طی یک هفته نیروی حیاتی بدن را افزایش می دهد.

١7 . از بین بردن بوی بد دهان:

شما می توانید پس از بیدار شدن از خواب با محلولی از یک قاشق چای خوری عسل،مقداری پودر دارچین و آب گرم غرغره کنید تا در طول روز مشکل بوی بد دهان را نداشته باشید.

18 . مشکل شنوایی:

مصرف روزانه مقدار مساوی از عسل و پودر دارچین در صبح و شب مشکل شنوایی را برطرف می کند.

شایان ذکر است،عسل مورد مصرف باید خام و پاستوریزه نشده باشد.زیرا که آنزیم های لازم به هنگام عمل پاستوریزه به علت حرارت دیدن از بین می رود.

دارچین ، دارچین ، خواص دارچین و عسل

تاثیر بینظیر دارچین در چربی سوزی

 

رازهای دارچین و قدرتش در سوزاندن چربی

تحقیقات نشان داده اند که مصرف دارچین، سوخت وساز (متابولیسم) بدن را بهبود بخشیده و افزایش می دهد. یافته های حاصل شده از این تحقیقات نشان می دهند که مصرف روزانه یک چهارم قاشق چایخوری از این ادویه، سوخت و ساز (متابولیسم) بدن را تا 20 بار فراتر از توانایی طبیعی بدن افزایش می دهد و به بدن اجازه می دهد تا چربی و کالری های ذخیره شده را با سرعت بیشتر و کارآمدی بهتری بسوزاند. در حقیقت، هنگامی که سوخت و ساز (متابولیسم) بدن افزایش می یابد، بدن این توانایی را پیدا می کند که برای انرژی خود از چربی ذخیره شده در سلول ها استفاده کند. اگر بدن افراد دارای رژیم، از سوخت و ساز (متابولیسم) پایینی برخوردار باشد، بدن آنها نمی تواند چربی ذخیره شده را بسوزاند، در نتیجه وزن آنها افزایش یافته یا به عبارتی وزنی از دست نمی دهند.

براساس مطالعات، هنگامی که دارچین را با غذا مصرف کنیم نه به صورت جداگانه، به بدن کمک می کند تا قند ذخیره شده را بهتر و کارآمدتر بسوزاند و در نتیجه این کار، سطوح قند خون کاهش می یابد. با کاهش یافتن سطوح قند خون، بدن می تواند سطوح انرژی، میل به غذا و سیگنال های گرسنگی خود را تنظیم کند. علاوه بر این، تمایل بدن برای ذخیره چربی را نیز کاهش می دهد. با فوایدی که به خاطر افزایش سوخت وساز (متابولیسم) و تعادل قند خون نصیب بدن می شود، دارچین در نهایت به سلول های چربی درون بدن کمک می کند تا نسبت به سطح انسولین خون پاسخ ده و دارای عکس العملی سریع باشد. و نتیجه این پاسخ دهی فوایدی است که از سوزاندن چربی و کاهش وزن به دست می آید.

دارچین را وارد زندگی خود کنید

دارچین، این ادویه خوش طعم را می توانید به غذاهای مورد علاقه خود اضافه کنید. غذاها و نوشیدنی هایی که به طور معمول این ادویه در آنها به کار برده می شود، عبارتند از:

کمی دارچین به چای یا قهوه اضافه کنید. بسیاری از چایی هایی که طعم ندارند با دارچین بسیار خوش طعم می شوند. حتی می توانید به چایی های طعم دار هم دارچین اضافه کنید.

در تمام غذاها می توانید از دارچین استفاده کنید. اگر مقدار دارچینی را که به غذا اضافه می کنید، جوانه های چشایی شما را تحریک نمی کند، مقدار آن را افزایش دهید. نگران نباشید، طعم غذایتان بد نخواهد شد.

بلغور بدون طعم هم در سوزاندن سلول های چربی بسیار فوق العاده عمل می کند. اگر می خواهید فواید آن را افزایش دهید، بلغور را با دارچین بپزید.

ماست ساده و بدون چربی هم در کاهش وزن مؤثر است. اما رژیم گیرندگان به نداشتن طعم آن معترض هستند. به همین خاطر پیشنهاد می کنیم که به ماست خود دارچین اضافه کنید.

پنیر روستایی- یا به عبارت دیگر دست ساز- به دلیل چربی پایین و میزان پروتئین بالا، ماده غذایی پرطرفداری است. برای شیرین کردن این نوع از پنیر، از دارچین استفاده کنید.

دارچین را می توانید همراه با میوه های فصلی نیز مصرف کنید. کمی از آن را به سیب و کدو تنبل اضافه کنید. بسیار لذیذ خواهد شد.

دارچین ، خواص دارچین

خواص دارچین 4.3/5 29
منبع : نمناک - / ک



:: بازدید از این مطلب : 195
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 دی 1394 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: